Tentang kita

Sejarah kita

Ditubuhkan pada tahun 2001, kami adalah peneraju industri yang berfokus pada kualiti dalam menyediakan komponen elektronik yang sukar dicari, jangka masa panjang, akhir hayat (EOL) dan usang. Jabatan jaminan kualiti dan makmal dalaman kami telah diiktiraf sebagai salah satu peneraju industri untuk program mitigasi palsu kami. Proses pemeriksaan yang kami ikuti untuk semua produk adalah berdasarkan standard industri semasa.

Setelah bertahun-tahun bekerja di industri komponen elektronik bebas, Ketua Pegawai Eksekutif kami - JC Lee menyedari bahawa banyak pengedar bebas lebih mementingkan kualiti daripada kualiti komponen atau kepuasan pelanggan. Pada tahun 2000, JC Lee melihat keperluan segera untuk pembekal bebas yang didorong oleh pelanggan dan melalui visi tersebut, dia mencipta pengedar yang dapat menumpukan pada keperluan pelanggan sambil mengutamakan kualiti dan kepuasan pelanggan. Setelah beberapa tahun mengedarkan ceruk komponen kecil, JC Lee meluaskan rangkaian produk kami dan mula membuat stok, mendapatkan dan mengedarkan beratus komponen kepada pelanggan di seluruh dunia.

Profil Syarikat

Kami merupakan pengedar bebas komponen elektronik, yang komited untuk penyatuan perkhidmatan pengedaran komponen elektronik jenama terkenal di dunia. Ditubuhkan pada bulan November 2010, beribu pejabat di Hong Kong. Kami juga mempunyai gudang logistik di Hong Kong dan Tai Wan.

Syarikat kami dicirikan oleh pasukan elit berkualiti tinggi dan perniagaan syarikat kami telah tersebar di lebih dari 30 negara di semua wilayah di dunia. Saluran hulu kaya dengan pengeluar asli dan ejen sah. Saluran hilir mempunyai sumber daya yang tepat, yang menjadikan perkongsian maklumat inventori menjadi kenyataan dan kami menyimpan maklumat pasaran terkini dan paling berharga.

Produk dan perkhidmatan kami terlibat dalam semua bidang industri elektronik, termasuk ketenteraan, automotif, perubatan, elektronik pengguna, kawalan industri, Internet Perkara, tenaga baru, dan komunikasi, dll. Kami dapat menyediakan perkhidmatan untuk pelanggan dalam semua bidang, seperti pengedaran pintar, pengurangan kos, perundingan perkhidmatan permintaan, pengurusan kualiti, perundingan maklumat pasaran spot, perkhidmatan integrasi, dan kitar semula inventori.

Dengan prinsip \"pembangunan berintegriti, berpusat pada pelanggan, berorientasikan kualiti, berorientasikan harga, berdasarkan perkhidmatan\", kami akan melakukan yang terbaik untuk menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami.

Kami akan terus meningkatkan jaringan penjualan syarikat di seluruh dunia, untuk mewujudkan nilai yang nyata dan berkekalan bagi pelanggan, dan untuk mewujudkan peluang bagi pekerja, yang dapat membantu mereka untuk terus berkembang. Kami sangat berharap agar kami dapat menjadi rakan kongsi terbaik anda dalam pengedaran komponen!